SMOOSH

Etică & Sustenabilitate

Etica și sustenabilitatea sunt două principii esențiale care stau la baza brandului, Încercăm să ne dezvoltăm și să creăm colecții fără a face risipă de resursele naturale pe care le folosim.

Reciclăm fiecare bucata de material rămasă realizând accesorii pentru păr, tote bag-uri, etichete pentru îmbrăcăminte și diverse obiecte de decor. 

Este foarte important să înțelegem importanța durabilității, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Toate colecțiile SMOOSH sunt create din țesături din bumbac sau in 100% naturale,  incluzând țesături certificate OEKO-TEX standard 100, acestea sunt țesături realizate din fibre naturale antialergenice și antibacteriene, fără substanțe chimice nocive, sunt organice și se descompun fără a lăsa deșeuri periculoase pentru mediul înconjurător.

Produse

Toate produsele de pe site-ul nostru sunt realizate cu mare grijă și atenție în atelier, fără a face risipă de materiale. Suntem atenți chiar și la cele mai mici detalii și ne asiguram ca totul sa fie făcut cu dragoste și respect atat pentru cumpărător cât și pentru mediu.

Creăm piese vestimentare confortabile și versatile, din țesături naturale iar fiecare produs este realizat în mod etic și responsabil.

SMOOSH