SMOOSH

Redu, refolosește, reciclează 

Cei 3 R care stau la baza conceptului de minimizare a deșeurilor: 

-redu

-refolosește

-reciclează

Cu toții ar trebui să facem asta de fiecare data când avem ocazia, astfel încât să obținem o cantitate cât mai mică de deșeuri.

Pentru a reduce cantitatea de deșeuri rezultate în urma croiului ne-am gândit să refolosim bucățile de țesături într-un mod drăguț și util. 

Așadar am inițiat un proiect prin care ne propunem să creștem constientizarea cu privire la importantă reducerii deșeurilor.

Am conceput o colecție de jucării realizate 100% din materiale reciclate, pe care le vom oferi fiecărui client în schimbul unei donații care va merge către Asociația Little People (atunci când donezi contribui la asigurarea de servicii esențiale de suport psihosocial pentru copiii afectați de cancer, pacienți de pe secțiile de oncopediatrie din țară). Donațiile se pot face la finalizarea fiecărei comenzi, înainte de efectuarea plății.

… În concluzie, noi credem că fiecare fapta buna contează, oricât de mica ar fi! 

* culoarea și dimensiunea jucăriilor poate diferi în funcție de materialele disponibile.

Despre Asociația Little People

Asociația Little People România este recunoscută pentru serviciile de sprijin emoțional oferite copiilor și adolescenților afectați de cancer, anual fiind alături de peste 2000 de pacienți.

Suntem alături de familiile afectate de cancer, astfel încât să nu simtă în nicio secundă că duc această luptă singuri. Toate proiectele, evenimentele și activitățile pe care le desfășurăm au ca principal scop sprijinirea pacienților atât pe perioada tratamentului, cât și după finalizarea acestuia, supraviețuitorii alăturându-se unei comunități, care devine rapid o mare familie, Temerarii.

În momentul de față comunitatea Temerarii numără peste 900 de tineri supraviețuitori de cancer și pune la dispoziția acestora oportunitatea de a participa în tabere anuale de dezvoltare, seminarii și sesiuni de advocacy, gale de Crăciun, cu scopul de a transmite mesajul supraviețuirii mai departe. De-a lungul celor 20 de ani de experiență, asociația a adus tehnologia digitală în interiorul spitalelor pentru a fi la îndemâna pacienților în procesul de educație și suport emoțional, a creat un kit terapeutic, a introdus soluții inovative de tipul aplicațiilor mobile și a serviciilor de teleterapie. 

Mai multe detalii pe thelittlepeople.ro 

P.S. Pentru că dorința noastră este de a deveni 0 waste așteptăm cu nerăbdare o idee creativă pentru reciclarea sau reutilizarea materialelor textile, dacă ai una ne poți scrie aici: office@smoosh.ro 

Așteptăm cu drag propunerea ta! 

SMOOSH