SMOOSH

Despre

Hello, eu sunt Ana, creatoarea brandului Smoosh, brand românesc de slow-fashion fondat în Timișoara în anul 2021 din dorința de a crea îmbrăcăminte confortabilă, versatilă și de calitate, din materiale 100% naturale.

Pasiunea mea pentru tot ceea ce ține de modă a apărut încă din copilărie, dar crescând mi-am dat seama că ceea ce îmi place atât de mult este (în mare parte) o problemă pentru mediu. Odată cu industrializarea, domeniul modei a început să contribuie tot mai mult la poluarea planetei și la utilizarea resurselor naturale într-un mod iresponsabil.

În ultimii ani, eu, la fel ca mulți alții, am conștientizat cât de important este să prețuim ceea ce avem și să punem preț pe calitate atunci când vine vorba de ceea ce alegem să purtăm (și nu numai). Mi-am dorit mereu să pot crea îmbrăcăminte în care oricine să se poată simți frumos, încrezător și confortabil în același timp, chiar și atunci când vrem doar să dăm o fugă până la magazin, dar în același timp mi-am dorit foarte mult să pot respecta planeta și generațiile viitoare, care merită să se bucure de aceeași natură sublimă pe care noi o putem admira.

Din acest motiv am ales sa creez responsabil, fondând brandul Smoosh.

Concept

Viziunea a fost aceea de a crea piese vestimentare poziționate undeva pe linia dintre loungewear și ready-to-wear cu un design minimalist, care să inspire de fiecare dată când facem ceea ce iubim: ieșim în oraș, petrecem, mergem la shopping, la film, ne întâlnim cu cei dragi sau pur și simplu ne relaxam.

Conceptul este bazat pe naturalețe și confort, de la primele raze ale soarelui până la răsăritul lunii, însă cea mai de preț este durabilitatea, unul dintre principiile fundamentale ale brandului, deoarece este necesar să răspundem nevoilor prezentului fără a compromite viitorul.

Toate piesele vestimentare se realizează exclusiv pe comandă. 

SMOOSH