SMOOSH

SMOOSH X DAIA – Natura și Sustenabilitatea

Despre noi

Noi suntem Diana & Ana, fetele din spatele brandurilor DAIA & SMOOSH.

Putem spune că pasiunile noastre au un numitor comun: emoții și gânduri pe care ne dorim să le transpunem în ceva frumos. Dorința noastră este aceea de a ne materializa gândurile și idealurile despre viață prin ceea ce creăm.

Prin intermediul brandurilor noastre ne dorim sa contribuim la crearea unui mediu mai sănătos și primitor, ne dorim să oferim o mică bucurie fiecărei persoane care alege să ne achiziționeze produsele.

Sustenabilitate

Am abordat în această mini-colecție tema sustenabilității și a naturii deoarece amândouă simțim o puternică conexiune cu natura și ne-am dorit să îi aducem și pe ceilalți mai aproape de aceasta, printr-o haină delicată care să ne ofere o îmbrățișare caldă în fiecare moment al zilei, deoarece kimono-ul este o piesă versatilă care poate fi purtată și asortată cu ușurință.

Pentru noi, sustenabilitatea înseamnă responsabilitate, iubire, devotament, dar respectarea oamenilor și a produselor pe care le cumpărîm, având grijă de ele și prețuindu-le cât mai mult. Aceasta reprezintă felul în care respectăm natura și cel în care ne respectăm unii pe alții, este mult mai mult decât folosirea unor produse sau țesături naturale.

Prin pasiunile noastre – de a ilustra emoții și de a crea piese vestimentare cu poveste – am adus în prim-plan noi conexiuni. A noastră cu natura, prin materialele alese, dar și a egalității dintre om și toate ființele vii, între om și copaci, între om și Pământ, reușind să surprindem prin ilustrațiile kimono-urilor sublimul naturii care ne înconjoară.

Alege-ți și tu modelul preferat!

SMOOSH